| cora.bogdan@fatumgrup.ro | +40 256 487 773 | Str. Vanatorilor nr. 33 Timisoara
Despre Noi

Respectarea si pretuirea fiintei umane sunt principiile care ghideaza pasii nostri, in fiecare zi, inca din anul 2007. Suntem specializati in prestarea unor servicii de exceptie in sfera protectiei muncii, marcand de fiecare data 10 puncte din 10 in ceea ce priveste satisfactia colaboratorilor nostri.

Serviciile pe care ne axam sunt: Securitatea si Sanatate in Munca (protectia muncii) si Situatiile de Urgenta (PSI) respectand standardele europene. Iar modalitatea prin care reusim sa le aplicam in diferite contexte si domenii de activitate, reprezinta piesa noastra de rezistenta.

Noi, Fatum Grup, iti stam alaturi cu placere!

De ce sa alegi Fatum Grup?

Suntem o echipa tanara si dinamica, ce a dobandit deja 10 ani de experienta cu numerosi clienti din diverse domenii de activitate. Imbunatatirea continua a calitatii serviciilor noastre este unul din obiectivele echipei noastre, iar schimbul de experienta cu organizatii din intreaga tara ne ajuta sa ne atingem continuu acest obiectiv.

Fatum Grup are sediul central in Timisoara, unde ne desfasuram majoritatea activitatii, insa am colaborat cu succes si cu firme din alte orase importante din tara: Arad, Bucuresti, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Botosani, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Drobeta Turnu Severin, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Satu Mare, Suceava, Sibiu, Targu Mures etc.

Certificari

Fatum Grup este o societate abilitata de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin intermediul Comisiei de abilitare a serviciilor externe de prevenire, protectie si avizare a documentatiilor cu caracter tehnic de informare si instruire in domeniul securitatii si sanatatii in munca, ca serviciu extern de prevenire si protectie conform legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 si a Hotararii Guvernului nr. 1425/2006 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a legii. Certificatul Nr. 8979/30.06.2011

De asemenea, noi detinem competentele necesare prestarii de servicii pe linia Situatiilor de Urgenta, competente obtinute in urma absolvirii cursurilor organizate de catre GRUPUL POMPIERILOR MILITARI prin intermediul GRUPULUI DE POMPIERI „BANAT” AL JUDETULUI TIMIS.