Office Safety First, for Vox Technology Park
10 decembrie 2022

20 de Ani de Siguranță și Performanță


 

Sunt momente în viață care merită sărbătorite cu mândrie și recunoștință, iar astăzi aducem în prim-plan o aniversare de excepție: echipa noastra Fatum Grup sărbătorește 20 de ani de activitate în domeniul siguranței și serviciilor SSM și SU! 

Sub motto-ul #safetyfirst, am demonstrat că siguranța nu este niciodată întâmplătoare, ci rezultatul dedicării și profesionalismului constant.

De două decenii, am fost alături de companiile din România, contribuind la crearea unui mediu de lucru securizat și eficient. De la începuturile noastre, am cultivat principiul că pregătirea și răspunsul prompt sunt esențiale în fața oricărei situații. Am devenit astfel partenerul de încredere pentru 440 de companii din Timișoara și din întregul vest al țării.

Cu mândrie afirmăm că, de-a lungul acestor 20 de ani, am construit o adevărată familie a siguranței. Echipa noastră numără 15 colegi dedicați, care au evoluat împreună cu noi, învățând, adaptându-se și dezvoltându-se alături de tehnologiile și cerințele în continuă schimbare ale industriei.

Unul dintre punctele noastre forte este reprezentat de faptul că ne-am extins experiența în domeniul siguranței dincolo de granițele orașului Timișoara. De-a lungul a două decenii, am acumulat un record impresionant de 20 de ani de experiență în furnizarea de servicii SSM și SU, extinzându-ne influența și cunoștințele în întreaga țară.

Această aniversare nu este doar a noastră, ci și a partenerilor și clienților noștri fideli, care ne-au încredințat siguranța lor timp de două decenii. Ne dorim să aducem mulțumiri speciale pentru încrederea și colaborarea constantă cu companiile din diverse domenii, pentru că împreună am construit un mediu de lucru mai sigur și mai eficient.

Privind către viitor, ne angajăm să continuăm să fim pregătiți pentru orice situație, să evoluăm cu tehnologia și să răspundem nevoilor în continuă schimbare ale industriei. #insiguranta este mai mult decât un hashtag - este angajamentul nostru că siguranța nu poate fi niciodată compromisă.

Cu respect și recunoștință,
Echipa Fatum Grup